tirsdag 29. juni 2010

Sorg


2010 har vore eit skikkeleg, unnskyld uttrykket, jævlig år. Siste tilskuddet til dette var at vi måtte selge hunden vår; store, fine, snille hunden vår.

Nå har ho flytta til ein dyrevennleg familie på Råholt, der eg er heilt sikker på at ho får det godt. Vi får også love til å besøke Saga, og det er godt å vete. Frå å bu i ei leilegheit, nesten utan uteplass, har ho nå busett seg på ein gard med 120 mål ho kan nytte seg av. Ho trur sikkert ho har kome til himmelen.Det er leit å gje frå seg Saga, gjennom nesten fire år har ho har vorte som eit familiemedlem. Eit stort og, til tider svært irriterande familiemedlem. Sjølv om ho av og til har teke både mat, seng og sofa utan lov, så har ho og teke ein stor del av plassen i hjarta våre.

Ha det godt, Saga, sjåast snart!

3 kommentarer:

 1. Kjempetrist mariann! Saga va jo so kjempesnill! ditta forstår ej va en tung og vanskelig bestemmelse :(

  SvarSlett
 2. Tatjana Ulvehjerte29. juni 2010 kl. 12:19

  Hei Mariann,
  Jeg kan virkelig forstå at det er trist og leit at dere må gi ifra dere den alldeles vakkre og nydelige Saga. Vi oppfatter deg som en veldig ansvarsfull og god eier av et dyr. Vi føler oss beæret og veldig glad og heldige for at vi kan få lov til å gi Saga det aller beste vi kan av vår ubetingede kjærlighet. Vi kan forsikre deg om at hun vil få den beste pleien, kjærligheten og tryggheten hun trenger hos oss for å få det livet hun fortjener. Og så er dere mer enn hjertelige velkomne til å treffe henne når det måtte være :)Vi gleder oss veldig til å møte både Saga og deg/dere på lørdag :). Du har en flott blogg her og nydelige klær du lager Mariann.
  Varme hilsener fra oss 3,
  Tatjana, Steffen og Irian.

  SvarSlett
 3. Uff, så trist!
  Ej kan tenke mej det var en grusom avgjerelse!
  Det høres iallefall ut som Saga har komt til ein fantastisk heim. Håper ho får det bra der.

  SvarSlett